Kérd ezt is: egyedi online konzultáció a Szemléletváltóval

Minden vállalkozó életében vannak olyan pillanatok, amikor úgy érzi, megrekedt és tanácsra van szüksége, hogy kimozduljon a holtpontról. De nem mindegy, kitől kérsz tanácsot. 

Mi a Szemléletváltónál már végigjártuk az utadat – vitasd meg velünk az üzleti kérdéseket, hogy végre kimozdulj a holtpontról és szintet léphess a vállalkozásoddal!

45 percben beszélheted át szakértőinkkel az elakadásaidat, kérdéseidet, melyekre olyan megoldásokat kapsz, amik a gyakorlatban már beváltak, bizonyítottak – és amikre magadtól talán nem is gondolnál. A konzultáció ára 

14.700 Ft + ÁFA, de most 50% kedvezménnyel csak 7.350 Ft + ÁFA.

Több száz vállalkozásnak segítettünk már – segíthetünk a tiédnek is!

Mit szólnál a legsikeresebbek történetéhez, első kézből?

Kérd Biros Levente “Mindig többet adni” című kötetének hangoskönyv verzióját is 5.590 Ft + ÁFA helyett most 50% kedvezménnyel, csak 2.795 Ft + ÁFA (27%) -ért, amiben 52 szemléletváltó tanulságon keresztül osztja meg konkrét receptjét a sikerhez.

Egy igazán korszakalkotó olvasmányra tehetsz szert, hiszen itt nem a világ másik végéről származó, itthon nehezen megvalósítható utakat ismerhetsz meg. Hazai vállalkozók történeteit olvashatod el, melyeket a magyar vállalkozói környezetben jártak be, így még több hasznos információd szedhetsz ki belőlük.

Ha bárhol elakadnál, vagy kérdésed merülne fel, írj nekünk a hello@szemleletvalto.hu címre, és igyekszünk mindenben segíteni.

Termék adatai

Termék
Mennyiség
Ár
Business Evolution Summit 20241
+
Original price was: 29.700 Ft.Current price is: 9.700 Ft.

Számlázási adatok

Magyarországi vagy külföldi vállalkozás adatait adod meg? *

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Business Evolution Summit 2024  × 1 29.700 Ft
Részösszeg 29.700 Ft
EU VAT (HU) 27% 8.019 Ft
Összeg 37.719 Ft
Konzultáció

Minden vállalkozó életében vannak olyan pillanatok, amikor úgy érzi, megrekedt és tanácsra van szüksége, hogy kimozduljon a holtpontról. 45 perces egyedi online konzultációnk keretein belül a gyakorlatban is bevált tanácsokkal segítünk.

14.700 Ft 7.350 Ft
"Mindig többet ADNI" hangoskönyv

Biros Levente "Mindig többet ADNI" című kötetének hangoskönyv verziójából 52 szemléletváltó tanulságon keresztül ismerheted meg a siker receptjét, és hiteles hazai vállalkozók történetét.

5.590 Ft 2.795 Ft

  • Fizetés bankkártyával a Stripe szolgáltatón keresztül.

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelsi Szabályzat tartalmaz.